Ons concept

IMMO POOT is het familiebedrijf van Davina Poot en haar vader David Poot, beiden erkend BIV vastgoedmakelaar met jarenlange ervaring. Beiden zijn reeds sinds jonge leeftijd gepassioneerd door het ondernemerschap en door vastgoed.

Door de jaren heen zijn we een gevestigde waarde geworden in Groot-Zaventem alsook in de groene rand rond Brussel en omstreken. Een totaalpakket en professioneel advies gegarandeerd.

Wij staan garant voor een professionele service en het enthousiasme van een familiebedrijf : de sleutel tot een succesvolle vastgoedtransactie.

  • VERKOOP : geniet van onze eerlijke en interessante tarieven : 2 % tot 3 % excl. 21% btw, afhankelijk van het type pand
  • VERHUUR : kennismakingskorting : 1ste verhuring = 1 maand huur incl. 21% BTW (i.p.v. excl. 21% btw)

Wij bieden u een professionele service met een persoonlijke aanpak. Wij begeleiden u van A tot Z zodat u zorgeloos van andere zaken kunt genieten. Onze panden zijn binnen een korte periode verkocht/verhuurd dankzij onze ruime database aan zoekend cliënteel.

Uw verkoopdossier/verhuurdossier wordt steeds persoonlijk door één van de perfect meertalige zaakvoerders opgevolgd. U ontvangt zeer geregeld feedback van ons.

Ons kantoor is 6/7 geopend en wij zijn ook bereikbaar ’s avonds en doorheen het weekend.

U kunt ons steeds contacteren voor een vrijblijvend gesprek en gratis schatting : 02/725 30 35 of info@immopoot.be.
Wij bespreken graag samen met u uw dossier om te kunnen inspelen op al uw behoeften.

Zoekt u een pand aan te kopen/te huren? Check zeker onze website www.immopoot.be en www.immoweb.be om up to date te blijven van ons ruime aanbod. U kunt ons ook een mailtje sturen met uw gegevens, criteria, budget en postcodes : info@immopoot.be.

Onze filialen in Zaventem en Sterrebeek zijn centraal gelegen en genieten van een uitstekende visibiliteit. Op beide kantoren kunt u zowel terecht voor vastgoed als voor verzekeringen. Wij helpen u graag verder, dat is onze job.

Graag tot binnenkort.

Davina & David Poot, zaakvoerders.
Erkende vastgoedmakelaars BIV 510 333 & 204 413

 

Immo Poot is erkend door het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars (BIV): erkend vastgoedmakelaar-syndicus David Poot BIV 204 413. Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar Davina Poot 510 333. Erkenning toegekend in België.

Dekking burgerlijke beroepsaansprakelijkheid en borgstelling via NV AXA Belgium. Polisnummer: 730.390.160” :

NACEBEL CODE : 68311


Heeft u vragen of wenst u meer informatie?


Contacteer ons Bel 02/725 30 35

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid